canada goose jakkeuVoq

0
51

Metode én sker ved at bruge en godkendt IRS 3 Filer eller hvad de kalder Forretning Provider rapporteringsenhederne. Hvis du benytter en lønningslisten tjeneste til at håndtere alt fra lønsedler til håndtering 941 skatter, og hvis de er en godkendt IRS e Filer, kan de gøre arbejdet for dig.

Ofte mellemstore og store arbejdsgivere som frihed og brugervenlighed af disse lønningslisten udbydere, da de også kan indgive årlige 940 Futa rapporter (Federal Arbejdsløshed Tax) og Department of Labor løn rapporter.

Hvis du håndtere lønningslisten på din egen eller har dedikeret personale til at gøre det, kan du ønsker at vælge metode to fra skattemyndighederne.

Få en Pin, Start e Arkivering

IRS tilbyder også en måde virksomhedsejere kan e fil uden brug af en godkendt e filer. Det er her, publikation 3823 kommer i (den 118 side War Peace roman), passende kaldet Electronic Skattestyrelsen (link på side 2).

Hvis du allerede kender den mulige afslutning på denne roman, kan du springe læsning og følge disse trin på hvordan du indsender 941 beskæftigelse skatter online.

EIN nummer For at deltage i online e arkivering, skal du have en arbejdsgiver identifikationsnummer eller EIN. Eller et CPR-nummer, hvis du er en enkeltmandsvirksomhed.

Ejer af virksomheden Du skal også være i stand til at bevise,canada goose jakke at du er en ejer af virksomheden, delvis ejer (mindst 5%) eller partner eller officer såsom præsident, sekretær eller kasserer, osv

COTS Også kendt som kommercielle off the shelf software til e arkivering, COTS er en nødvendig must, hvis du ønsker at e-fil 941 skatter på egen hånd. IRS giver også en liste over godkendte COTS udbydere kan du finde godkendte COTS udbydere her. Du skal udnytte en af ​​disse software udbydere, medmindre du er en software designer, der forstår IRS ‘Schema rapporteringssystem, der omfatter may akronymer som XML og HTML og andre, vil jeg ikke gider med her (jeg tror det er hemmeligt IRS lingo). Hvis man ser på den godkendte liste, mange er SaaS eller software som en service, der anvender cloud-metoden. Softwaren holder også styr på din PIN-kode som en identifikator for IRS.

e Arkivering Når det er tid til at indgive business 941 skat formularer online, vil COTS software udnytte de oplysninger, du indtaster eller uploade og indsende formularen. Kvartalsvise rapporter skyldes den 30. april, 31. Juli 31 oktober og 31. januar måned. Filers bruger COTS software kan kun indsende fem rapporter et år, herunder din årlige 940 Futa afkast, som skyldes af 31. hvert år af januar. Hvis der er en betaling på grund, kan du derefter ty til det, jeg vil kalde metoden tre! eller Electronic Federal Tax Payment System er et mødested for arbejdsgivere at ikke fil 941 kvartalsrapporter, men til at foretage betalinger forfalder på disse rapporter eller elektronisk betale 941 beskæftigelse skatter hver lønningslisten.

De 941 skatter med hver løn omfatter alle de føderale skatter tilbageholdt fra ansattes løn sammen med Social Security og Medicare skatter og arbejdsgiverens Social Security og Medicare matchende skat. Disse har bestemte forfaldsdatoer afhængigt når du betaler, ugentligt, hver anden uge, etc.

Det er meget nemmere at tilmelde sig thesystem. Alt hvad du behøver for at fuldføre tilmeldingen er din EIN nummer (eller CPR-nummer for en enkeltmandsvirksomhed), firmanavn, ejerens navn og en kontrol eller besparelser routing nummer til at betale IRS.also accepterer betaling med kreditkort, og hvis dit visitkort gevinster point eller belønning miles af nogen art, det er en hurtig måde at bygge dem op hurtigt. Sitet gør advare det kan tage op til 45 dage til at godkende dig, så hvis det er noget du ønsker at gøre, tilmelde dag.

Wrap Up

Så lære at filen business 941 skat formularer online er ikke svært eller betaler via thesystem. Hvad er svært forsøger at forske og udforske de mange websider IRS har på e arkivering, da det kan være skræmmende og ofte tager dig tilbage til sider, som du allerede har besøgt!

Når du er tilmeldt, men ved hjælp af COTS Programmet er let at bruge, og du kan sikre, at dine 941 formularer ankommer på de relevante forfaldsdatoer. Eller, hvis du ønsker at springe COTS program og thesystem du kan altid leje en lønningslisten service til at gøre det for dig.
I løbet af et øjeblik situationen havde ændret sig dramatisk, da vi gik fra stille og roligt ser en sød isbjørn i det fjerne til at være i en ganske usikker position.

Som sædvanlig havde vi fastsat fra vores lodge, morgen på terrængående køretøjer, krydser flere lavvandede floder fører ind Hudson Bay og at køre fast utallige gange.

Det var først omkring frokosttid, som vi plettet vores første isbjørn vandrer langs vadehavet i det fjerne sine mudrede brune fødder gør en stærk kontrast til sin rene hvide krop. Tager skiftes til at kigge gennem kikkerten, vi snart se en anden bjørn til højre, der løber gennem en flok gæs.

En anden er svømning i bugten og et par andre kan ses i horisonten. Vi beslutter at køre tættere og holde frokost.

Hvis vi bo i et sted i et stykke tid, vores indfødte vejledning, Butch, siger, bjørnene vil vænne sig til os og komme til os.

Han samler nogle træ og begynder en dagtimerne lejrbål. Vi står omkring spise skinke sandwich og boller med blåbær plukket af lodge ejerens børnene dagen før. http://www.canadagooseparka.top På et tidspunkt er der syv store isbjørne omgiver os.

Snart begynder den nærmeste leder i vores retning og i sidste ende begynder langsomt at gå mod os. Jo tættere han kommer, bliver den hurtigere hans tempo.

En anden guide en krøllet hår canadisk navngivet Andy griber sin riffel og går foran os.

Get i en gruppe, kalder han bag ham.

Bjørnen bryder ind i en trav og jeg kan se den store hals og krop ligesom benene bliver større og større, når den nærmer, indtil verdens største land kødædende dyr er kun et par meter væk.

Andy er tvunget til at slippe en screamer kanonslag at skræmme den væk, og det går scurrying i den anden retning.

Polar Bear Lodge

Mødet er det mest skræmmende øjeblik i vores fire dag ophold på Nanuk Polar Bear Lodge, i en region i Canadas nordlige Manitoba så remote kan du kun komme dertil med lys fly.

Vores første isbjørn observation kom meget hurtigere end jeg havde forventet, men var flygtigt.

Vi var et par minutter væk fra ankommer Nanuk når vores flyets pilot påpegede en mor med sine to unger vade i det lave vand nedenfor. Hun ser op på flyet kort som vi passerer.

Jeg spørger piloten om han stadig får ophidset, når han ser isbjørne.

Ikke rigtig, siger han. Jeg ser dem hver dag, lidt ligesom dig og kænguruer.

Jeg er nødt til at bryde det til ham, at jeg ikke kan se kænguruer hver dag.

Den landingsbane på Nanuk er lidt mere end en grusvej på den forkerte side af en bøffel hegn, der blev opført for et par år siden efter den daværende ejer gik ind i køkkenet for at finde et stort isbjørn derinde. Han havde et godt langskud sin riffel og det flygtede.

Rifler er almindelige her omkring. Når vi ankommer, er vi mødt med en alarmerende enkel klynge af firkantede grønne tømmer bygninger og en stor bellied First Nation mand med et haglgevær spændt over hans ryg. Han er vores tredje vejledning, Gordy, der fortæller os, at der er en isbjørn gemmer sig bag et træ.

Vi er lige ved at slutte frokost på den første dag, da en af ​​de ansatte fortæller os, at den nævnte bjørn er nu lige uden for hegnet. Vi hovedet ud og se en stor mandlig bjørn, omkring fem eller seks år, vandrer forbi. Han synes lige så nysgerrig os, som vi er i ham.

Han går langsomt, stopper hvert par meter for at snuse og se på os med sine runde, sorte øjne. Det føles, som om vi er de dyr i zoologiske haver, i et bur midt i hundredvis af kilometer isbjørn territorium.

Midt i ingenting

Nanuk er ikke den slags sted, du ønsker at få en tandpine. Den nærmeste tegn på civilisation er en hvid fort på det tidligere pels handelsstation York Factory, omkring 40 kilometer væk, som kun er beboet af et par pedeller om sommeren.

Den nærmeste by, Churchill, en bedre kendt sted for isbjørn visning, er en anden 250 km nordvest for der.

Butch var kun en baby, når regeringen tvang hans familie og omkring 500 andre beboere fra deres hjem på York Factory, hvor hans forældre arbejdede som dyr pelsjægere.

Han stadig lejlighedsvis jager dyr som bæver og ræve og sælger pelsen for at få lidt ekstra penge til at købe sine børnebørn julegaver.

Butch er genert i starten, men har et stort, hvidt smil, der lyser Arktis lysere end nordlys.

Gordy, på den anden side, er højt og jovial og minder os om en første nation version af Santa Claus. Han elsker at høre om livet i andre lande, selv om han ikke ønsker at gå andre steder selv.

Compartir
Artículo anteriorcheap nfl jerseysKL56H
Artículo siguientecheapgooseZkd